Категории

Просмотренные товары

Популярные товары

Информация

Производители

Скидки

Список товаров по производителю Gavroche

на странице
Показано 199 - 231 из 275 товаров
  • 195 грн Нет в наличии

    Циркониум ( Zr ). Цирконий в виде диоксида впервые был выделен в 1789 году немецким химиком М. Г. Клапротом в результате анализа минерала циркона. В свободном виде цирконий впервые был выделен шведским химиком Берцелиусом в 1824 году.

    195 грн
    В корзину Еще
    Нет в наличии
  • 205 грн Нет в наличии

    Циркониум ( Zr ). Цирконий в виде диоксида впервые был выделен в 1789 году немецким химиком М. Г. Клапротом в результате анализа минерала циркона. В свободном виде цирконий впервые был выделен шведским химиком Берцелиусом в 1824 году.

    205 грн
    В корзину Еще
    Нет в наличии
  • 423 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche AL Vanadium A5 AB Ручка дверна Gavroche AL Vanadium A5 AB Дверні ручки на розетці Gavroche AL Vanadium A5 AB виконані з алюмінію на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    423 грн
    В наличии
  • 1 152 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Argentum Z29 CP/BN Дверна ручка Gavroche серія Argentum Z29, колір - хром/ чорний нікель (CP/BN) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 152 грн
    В наличии
  • 765 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Aurum Au-Z2 ORB/PB Дверні ручки на розетці Gavroche серія Argentum Au-Z2, колір - чорний з патиною/золото (ORB/PB) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    765 грн
    В наличии
  • 1 035 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Barium Z28 BN/BO Дверна ручка на круглій розетки Gavroche ZN BARIUM – чорний нікель/коричневий дуб (BN/BO) Ручки выполнены из цинкового сплава ZAMAK на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт в...

    1 035 грн
    В наличии
  • 1 035 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Barium Z28 BN/CP Дверна ручка на круглій розетки Gavroche Barium - чорний нікель/хром (BN/CP) Ручки выполнены из цинкового сплава ZAMAK на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт в эксплуатации.

    1 035 грн
    В наличии
  • 1 035 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Barium Z28 MSCB/Beige Дверна ручка на розетці Gavroche BARIUM - італійський сатин/бежевий (MSCB/Beige) Ручки выполнены из цинкового сплава ZAMAK на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт в...

    1 035 грн
    В наличии
  • 1 035 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Barium Z28 MSCB/CP Дверна руска Gavroche серія Barium Z28, колір -італійський сатин/хром (MSCB/CP) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 035 грн
    В наличии
  • 450 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Californium CF-A1 ORB/PB Дверна ручка на розетці Gavroche Californium CF - A1 - чорний з патиною /золото (ORB/PB) Gavroche Californium AL ORB/PB виконані з алюмінію на цинковій розете відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в...

    450 грн
    В наличии
  • 450 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Californium MBN/CP Дверна ручка на розетці Gavroche Californium CF-A1 - графіт/хром (MBN/CP) Gavroche Californium MBN/CP - дверні ручки, відповідають високим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    450 грн
    В наличии
  • 1 215 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Cobaltum Z3 MBN Дверна ручка на квадратній розетки Gavroche серія Cobaltum Z3, колір графіт (MBN) Gavroche Cobaltum Z3 MBN - ручки на розетці підходять для установки на вхідні имежкомнатные двері. Виготовляються із зносостійкого сплаву цинку, алюмінію і міді, на поверхню нанесено гальванічне покриття, яке прослужить довгі роки.

    1 215 грн
    В наличии
  • 1 215 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Cobaltum Z3 MSN Дверна ручка на квадратній розетки Gavroche ZN серія Cobaltum Z3 колір - матовий хром (MSN) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розете відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 215 грн
    В наличии
  • 383 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Cuprum Cu–А5 MBN Дверна ручка на розетці Gavroche Cuprum Cu–А5 - графіт (MBN) Дверні ручки на розете Gavroche Cuprum AL MBN виконані з алюмінію на цинковій розете відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    383 грн
    В наличии
  • 446 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Ferrum Z2 SB/PB Дверна ручка на круглій розетки Gavroche серія Ferrum Z2, колір матове золото/золото (SB/PB) Gavroche Ferrum Z2 - ручка на розетці підходить для установки на міжкімнатні та вхідні двері, виготовлена з цинкового сплаву і має гальванічне покриття. Французький стиль це особлива елегантність, без зайвих яскравих кольорів...

    446 грн
    В наличии
  • 531 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Germanium Ge-A1 ORB/PB Дверна ручка на розетці Gavroche Germanium A1 - чорний/золото (ORB/PB) Gavroche Germanium - дверні ручки, виготовлені зі сплаву алюмінію, на поверхню нанесено гальванічне покриття, яке прослужить довгі роки. Можуть встановлюватися як на вхідні, так і на міжкімнатні двері.

    531 грн
    В наличии
  • 869 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Hydrargyrum Z8 MAB/White Дверні ручки на круглій розетки Gavroche Hydrargyrum Z8 W Дані ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розете відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    869 грн
    В наличии
  • 486 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Indium In – А5 AB Дверна ручка на розетці Gavroche серія Indium - бронза (AB) Gavroche Indium AL виконані з алюмінію на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    486 грн
    В наличии
  • 1 458 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Neodium Z20 BS/W срібло/біла емаль Дверні ручки на розетці Gavroche серія Neodium Z20, колір - срібло/біла емаль (BS/W) Ручки выполнены из цинкового сплава ZAMAK на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и...

    1 458 грн
    В наличии
  • 752 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Nickel Z25 CP/CP Дверні ручки на розетці Gavroche Nikel Z25 CP Виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    752 грн
    В наличии
  • 1 125 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Nikel Z25 CP/Beige Дверна ручка на розетці Gavroche Nikel - хром/бежевий (CP/Beige) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 125 грн
    В наличии
  • 1 129 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Nikel Z25 CP/BN Ручка дверна Gavroche Nikel Z25 - хром/чорний нікель (CP/BN) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 129 грн
    В наличии
  • 1 125 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Nikel Z25 CP/W Ручка дверна Gavroche ZN Nikel CP/W -хром/біла емаль Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 125 грн
    В наличии
  • 1 125 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Nikel Z25 MSCB/CP Дверна ручка на розетці Gavroche Nikel – італійський сатин/полірований хром (MSCB/CP) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 125 грн
    В наличии
  • 788 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Palladium Z2 CP/BO Дверна ручка Gavroche серія Palladium, колір - коричневий дуб/ полірований хром (CP/BO) Ручки выполнены из цинкового сплава ZAMAK на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт в...

    788 грн
    В наличии
  • 1 035 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Palladium Z2 MBN/CP Дверна ручка Gavroche серія Palladium Z2, колір - графіт матовий/полірований хром (MBN/CP) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 035 грн
    В наличии
  • 945 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Palladium Z2 W/CP Дверна ручка Gavroche серія Palladium Z2, колір - білий глянець/хром (W/CP) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    945 грн
    В наличии
  • 1 260 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Platinum Z3 PW/CP Дверна ручка Gavroche серія Platinum Z3, колір - полірований білий/полірований хром (PW/CP) Ручки виконані з цинкового сплаву ZAMAK на цинковій розетки відповідають найвищим технічним і естетичним вимогам. Функціональний ергономічний дизайн ручок поєднує сучасну стильну обтічну форму і комфорт в експлуатації.

    1 260 грн
    В наличии
  • 239 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Plumbum A5 AB Дверна ручка на розетці Gavroche серія Plumbum A1 - антична бронза (AB) Ручки Gavroche Plumbum выполнены из алюминия на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт в эксплуатации.

    239 грн
    В наличии
  • 437 грн В наличии

    Ручка дверна Gavroche Prometium A5 ORB/PB Дверна ручка на розетці Gavroche серія Prometium A5 - чорний з патиною/золото (ORB/PB) Ручки Gavroche Prometium выполнены из алюминия на цинковой розетке отвечают самым высоким техническим и эстетическим требованиям. Функциональный эргономичный дизайн ручек сочетает стильную современную обтекаемую форму и комфорт...

    437 грн
    В наличии
Показано 199 - 231 из 275 товаров