Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768) Увеличить

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768)

p296364163

Новый товар

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768) Замок сувальдний врізний MOTTURA 54J939 My Key призначений для металевих дверей від 45-110мм.

Подробнее

6 107 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768)

Замок сувальдний врізний MOTTURA 54J939 My Key призначений для металевих дверей від 45-110мм.

Головною особливістю цієї моделі є те, що він повністю підходить на заміну CISA 57.986.

Найважливіші особливості моделі — можливість швидкої зміни секрету замку самотужки, компактні розміри та система розпізнавання ключів із запобіганням їх копіюванню сторонніми особами.

Модель 54.J939 My Key надає можливість перекодування - ця опція була і у моделей з літерою Y (54.Y797), але в них зміна секрету проводилася механізмом Nucleo Replay. Цей блок надійний у всіх відношеннях, у нього лише один недолік - фігурна шайба, що виступає, збільшує габарити замку. У 54.J797 Nucleo прибраний, при цьому збережені всі можливості перекодування - при втраті ключів потрібно лише купити новий набір і перекодувати замок на нові ключі. Старі ключі після цієї операції підходити до замку вже не будуть і не змінюватимуть його.

Механіка замку здійснює розпізнавання ключа за допомогою технології My Key. Суть її в тому, що ключі мають спеціальні елементи, за допомогою яких замок може впізнати свій ключ. У ключів My Key такими елементами є дві рухомі кульки, розміщені в ніжці ключа між борідками - без цих елементів ключі відкрити замок не зможуть.
Наявність кульок також запобігає небажаному копіюванню ключів — їх заготовки поставляються фабрикою виключно в сертифіковані центри Mottura Club (у Києві такі є), а дублікати виготовляються після пред'явлення пластикової картки з кодовою комбінацією замку і одного з ключів, що входить до комплекту. Тому навіть якщо ключ потрапить до рук сторонніх осіб, виготовити його дублікат буде непросто.

Модель має секретний механізм сувальдного типу з подвійною борідкою, ключі якого мають різні секрети на шести різних висотах. На відміну від інших моделей серії, 54.J939 оснащений новим ускладненим профілем ключа.

Однією з важливих особливостей роботи замку є шайба відсічки, яка при повороті механіки замку перекриває по краях ключовий канал, не даючи можливості проводити маніпуляції відмичками, для яких потрібні краї ключової свердловини. Протистояння всім видам злому підвищується наявністю «фірмової» технології подвійних замків Моттура – перекриттям твердосплавної заслінкою ключової свердловини верхнього сувальдного замка при закритті нижнього. Сукупність всіх рішень робить модель дуже стійкою до всіх видів зламування - як силовим, так і інтелектуальним (при встановленні висококласного циліндра).

Технічні характеристики:

  • Тип замку за способом монтажу - врізний (бічний)
  • Кількість замків - 2 (верхній основний сувальдний та нижній циліндровий)
  • Число повних обертів сувальдного замку - 2
  • Число повних оборотів циліндрового замку - 1
  • Число ригелів — 4+1(⌀18 мм)
  • Зміна секретного коду є (багаторазово)
  • Наявність засувки є
  • Управління фальовою ручкою - є
  • Повний виліт ригелів - 36 мм
  • Місць замикання - 3 (багатостороннє замикання)
  • Хід до тяг системи багатостороннього замикання - 20 мм
  • Бексет - 63 мм
  • Покриття планки - нікель
  • Два набори ключів з різними секретностями – один технічний ключ + п'ять основних
  • Відстань між головкою та борідками технічного ключа — 64 мм.
  • Відстань між головкою та борідками ключів основного набору – 50 мм.
  • Габарити корпусу: 289х137х18 мм
  • Торцева пластина: 436х35х3 мм


В комплект входить: замок, запірна планка, внутрішня та зовнішня декоративні накладки, два набори ключів з різними секретами – один допоміжний та п'ять основних. Допоміжний ключ призначений для роботи із замком на стадії будівельних робіт, але є повноцінним і при необхідності його цілком можна використовувати для повсякденного відкриття та закриття замку, замовивши необхідну кількість дублікатів.

Характеристики Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768) Тип замка
  • Урізний
Особливості
  • сталь
Розміри
  • 440 x 140 x 35
Колір
  • Матовий нікель

Отзывы

Написать отзыв

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768)

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768)

Замок 4-ригельний Mottura Art. 54J939H8B05AC4O, з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр, лівий (46768) Замок сувальдний врізний MOTTURA 54J939 My Key призначений для металевих дверей від 45-110мм.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.