Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин

p310891793

Новый товар

Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин Дверні секрети (циліндри). Циліндри замків – елементи, що забезпечують передачу зусилля з ключа на замочний механізм та його секретний елемент (синхронно).

Подробнее

164 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин

Дверні секрети (циліндри). Циліндри замків – елементи, що забезпечують передачу зусилля з ключа на замочний механізм та його секретний елемент (синхронно). Найточніша система, якою індивідуально обладнані циліндри замків, відповідає за розпізнавання ключа за принципом 'рідний-не рідний'. Циліндровий механізм є найважливішим елементом дверної конструкції і є незалежним пристроєм, що вставляється в корпус замку. Переважна більшість циліндрів мають типорозмір корпусу стандарту EuroDIN (європейський профіль), що дозволяє без особливих проблем змінювати один циліндр на інший. У свою чергу, практично всі замки циліндрового типу забезпечені посадковими місцями (отворами для циліндрів) саме цього стандарту. Тому, маючи на руках циліндр, можна не замислюватися про його сумісність із замком, головне – вибрати правильний розмір (симетрію) вставки. За типом відкривання виробляють замкові циліндри наступних типів: - ключ-ключ (англійський ключ) – відкривається ключем із зовнішньої та внутрішньої сторони, - ключ-ключ (перфорований комп'ютерний ключ) – відкривається ключем із зовнішньої та внутрішньої сторони, - ключ-баранець (ручка) – відкривається із зовнішнього боку ключем, із внутрішньою – вертушкою. Кожен із замкових циліндрів має певний механізм секретності. Вирізняють три основні механізми секретності: - Піновий механізм. Найпоширеніший вид. Тип секретності в даному випадку залежить від кількості пінів (від 2 до 30), а також форми (одинарні, подвійні, плаваючі, пружні) розташування (по вертикалі, по горизонталі) та матеріалів (магнітні, сталеві). - Дисковий механізм. Являє собою набір дисків певних розмірів та форм. Поділяється на напівавтоматичний та автоматичний. Як правило, використовується для навісних замків, вуличних та ін. - хрестоподібний механізм. Є набір штифтів, розташованих у трьох площинах циліндра по колу. Має найнижчий рівень зломостійкості. При виборі циліндра для замку необхідно звернути увагу на такі фактори: - Товщина дверей, - Товщина обробки дверей, - Розмір корпусу замку.

Характеристики Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин Кількість пінів
  • 6
Кількість ключів
  • 5
Матеріал поворотника
  • Цинковий сплав
Матеріал циліндрового механізму
  • Цинк
Тип циліндрового механізму
  • Ключ/ключ
Країна-виробник товару
  • Китай

Отзывы

Написать отзыв

Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин

Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин

Циліндр дверний SIMA цинк 35*35 ключ-ключ сатин Дверні секрети (циліндри). Циліндри замків – елементи, що забезпечують передачу зусилля з ключа на замочний механізм та його секретний елемент (синхронно).

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.