Доводчик ATIS DC-602 OH White

p338643592

Новый товар

Доводчик ATIS DC-602 OH White ATIS DC-602 OH White доводчик верхнього монтажу з важелем. Напівкомерційне використання, напрацювання на відмову 500000 циклів.

Подробнее

713 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Доводчик ATIS DC-602 OH White
ATIS DC-602 OH White доводчик верхнього монтажу з важелем. Напівкомерційне використання, напрацювання на відмову 500000 циклів. Зусилля закривання DIN2 (вага дверей до 45 кг, ширина до 850мм). функція Hold-Open. Колір білий.
Компанія виробник: ATIS
ЩО ТАКЕ ДОВІДНИК
Доводчик - пристрій, призначений для управління процесом відкриття та закриття дверей, що також допомагає зберегти замки та дверні конструкції від пошкоджень.
ДЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДОВОДНИК
ATIS DC-602 OH White використовується на вхідних, протипожежних, евакуаційних та інших дверях для надійного їх закриття. Доводчик є невід'ємною частиною систем контролю доступу, допомагаючи зберегти тепло при установці на вуличні двері. Важливо відзначити, що DC-602 OH White відповідає вимогам протипожежної безпеки згідно з встановленими нормативно-правовими актами. Розташування доводчика залежить від того, куди відчиняються двері, від себе або на себе, він встановлюється у верхній частині коробки дверей або дверного полотна.
ОСОБЛИВОСТІ ДОВОДНИКА ATIS DC-602 OH
Функція Hold-Open (HO) дозволяє фіксувати двері у відкритому положенні (виникають ситуації, коли двері необхідно на якийсь час тримати відчиненими: перенесення речей, провітрювання, прибирання приміщення тощо). Положення дверей, в якому вона фіксуватиметься, можна відрегулювати самостійно.
Застосування у доводчику ATIS DC-602 OH незамерзаючої олії дозволяє використовувати його при температурі навколишнього середовища до -30°C
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ATIS DC-602 OH
Дві незалежно регульовані швидкості
Зусилля закриття DIN2:
• вага дверей до 45кг
• ширина дверей до 850мм
Матеріал: алюмінієвий сплав
Виконання тяги: важіль
Тип штанги: колінна
Напрацювання на відмову: 500000 циклів
Робоча температура: від -30 ° C до +50 ° C
Пам'ятка з експлуатації доводчиків ATIS
Характеристики Доводчик ATIS DC-602 OH White Максимальна вага дверного полотна
  • 45
Максимальна ширина дверного полотна
  • 850 мм
Температурний режим
  • від -30°C до +50°C
Розміри
  • 149 х 38 х 56
Матеріал
  • Алюмінієвий сплав
Колір
  • Білий

Отзывы

Написать отзыв

Доводчик ATIS DC-602 OH White

Доводчик ATIS DC-602 OH White

Доводчик ATIS DC-602 OH White ATIS DC-602 OH White доводчик верхнього монтажу з важелем. Напівкомерційне використання, напрацювання на відмову 500000 циклів.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.