Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016

p276328753

Новый товар

Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016 Тяга з фіксацією використовується з доводчиками ECO Schulte. Виготовлена з якісної сталі і проста в монтажі.

Подробнее

79 600 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016

Тяга з фіксацією використовується з доводчиками ECO Schulte. Виготовлена з якісної сталі і проста в монтажі.

Якість та надійність:

Якість доводчиків фурнітури ECO-Schulte контролюється на всіх етапах виробництва. Доводчики ECO-Schulte відповідає українським Стандартам і європейським стандартам. У виробництві використовується сталь і алюміній, що забезпечує надійність доводчиків

Комфортне використання:

Дверні доводчики ECO-Schulte виготовляються з якісних матеріалів з використанням сучасних технологій, що дозволяє нам стверджувати, що використання доводчиків ECO Schulte буде комфортним

Універсальність:

Дверні доводчики ECO-Schulte підходять для всіх дверей, можуть встановлюватися як на праву, так і на ліву сторону. В комплекті передбачені елементи кріплення і сам кріплення, що забезпечують універсальність і міцність кріплення на будь-яких дверей. Дверні доводчики ECO-Schulte придатні для установки на металеві та евакуаційні двері, надійно кріпляться до дерев'яних і металевих полотен.

Довговічність і гарантія:

Якісний метал і сучасна технологія покриття надає дверним доводчикам ECO-Schulte високі експлуатаційні властивості: захист від корозії, стійкість, механічну міцність і довговічність. Ми є офіційним дистриб'ютором і даємо гарантію від виробника на всі доводчики і фурнітуру. У нашому магазині лише оригінальні сертифіковані товари. Німецька компанія ECO Schulte гарантує якість і довговічність продукції. ECO Schulte постійно розширюється з моменту її заснування в 1926 році. Компанія в основному займається проектуванням, розробкою, виробничою інтеграцією і систематизацією системи для дверей, включаючи ручки, замки, доводчики для дверей, фурнітуру та системи захисту.

Пам'ятка покупцеві:

Щоб дверний доводчик прослужив довго, будь ласка, не встановлюйте доводчик самостійно, а звертайтеся до сертифікованим фахівцям монтажу, які дають гарантію на свою роботу.

Характеристики Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016 Тип монтажу
  • Накладний
Тип дверей
  • Універсальні
Максимальний кут відкриття дверей
  • 180°
Ресурс відкриттів
  • Полмиллиона циклов
Додаткові характеристики
  • Температурный режим от -30°С до + 40°С.
Матеріал
  • Сталь
Особливості
  • Морозостійкі
Країна-виробник товару
  • Німеччина

Отзывы

Написать отзыв

Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016

Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016

Тяга з фіксацією для дверного доводчика ECO-Schulte, Білий RAL9016 Тяга з фіксацією використовується з доводчиками ECO Schulte. Виготовлена з якісної сталі і проста в монтажі.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.