Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги

p276329133

Новый товар

Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги Тяга у вартість не включено. За вашим бажанням довкомплектуємо доводчик тягою на ваш вибір: Стандартної тягою Тягою з фіксацією.

Подробнее

95 000 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги

Тяга у вартість не включено.

За вашим бажанням довкомплектуємо доводчик тягою на ваш вибір:

  • Стандартної тягою
  • Тягою з фіксацією. Тяга з фіксацією має функцію Hold-open (фіксація дверей у відкритому положенні при певному куті відкриття). Кут утримання-відкриття 70-130 градусів. Ця тяга не допускається для використання на протипожежні двері.
  • Слайдової тягою. При комплектації слайдової тягою максимальна ширина полотна 850мм, максимальна вага 40кг і EN 2

ECO Schulte TS-10D без тяги – доводчик накладного типу, призначений для дверей з максимальною вагою - 80 кілограм і максимальною шириною 1100 мм. ECO Schulte TS-10D – це якість і довговічність. Доводчик підходить як для внутрішніх, так і зовнішніх дверей. Регулювання швидкості закриття дверей і остаточного дохлопа. Сила закривання може бути виставлена на 2, на 3 і на 4 методом перестановки тіла доводчика. Також ви можете відрегулювати силу відкриття і закриття перестановкою тяги. Доводчик чудово себе показав під час 'погодних тестів', відмінно справляється зі своїм завданням при температурі від – 30 до + 40 С. Доводчики ECO-Schulte поєднують функціональність, надійність і привабливий дизайн. Завдяки інноваційним концепціям, ECO відкриває нові перспективи для використання дверних доводчиків, навіть в екстремальних умовах.
У комплектацію входять: доводчик, монтажна схема, інструкція та кріпильний набір.
Тяга замовляється окремо.

Якість та надійність:

Якість доводчиків фурнітури ECO-Schulte контролюється на всіх етапах виробництва. Доводчики ECO-Schulte відповідає українським Стандартам і європейським стандартам. У виробництві використовується сталь і алюміній, що забезпечує надійність доводчиків

Комфортне використання:

Дверні доводчики ECO-Schulte виготовляються з якісних матеріалів з використанням сучасних технологій, що дозволяє нам стверджувати, що використання доводчиків ECO Schulte буде комфортним

Універсальність:

Дверні доводчики ECO-Schulte підходять для всіх дверей, можуть встановлюватися як на праву, так і на ліву сторону. В комплекті передбачені елементи кріплення і сам кріплення, що забезпечують універсальність і міцність кріплення на будь-яких дверей. Дверні доводчики ECO-Schulte придатні для установки на металеві та евакуаційні двері, надійно кріпляться до дерев'яних і металевих полотен.

Довговічність і гарантія:

Качественный металл и современная технология покрытия придает дверным доводчикам ECO-Schulte высокие эксплуатационные свойства: защиту от коррозии, износостойкость, механическую прочность и долговечность. Мы являемся официальным дистрибьютором и даем гарантию от производителя на все доводчики и фурнитуру. В нашем магазине только оригинальные сертифицированные товары. Немецкая компания ECO Schulte гарантирует качество и долговечность своей продукции. ECO Schulte постоянно расширяется с момента ее основания в 1926 году. Компанія в основному займається проектуванням, розробкою, виробничою інтеграцією і систематизацією системи для дверей, включаючи ручки, замки, доводчики для дверей, фурнітуру та системи захисту.

Пам'ятка покупцеві:

Щоб дверний доводчик прослужив довго, будь ласка, не встановлюйте доводчик самостійно, а звертайтеся до сертифікованим фахівцям монтажу, які дають гарантію на свою роботу.

Характеристики Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги Тип монтажу
  • Накладний
Тип дверей
  • Універсальні
Клас довідника
  • 4 клас
Механізм
  • Гідравлічні
Максимальна ширина дверного полотна
  • 1100 мм
Максимальний кут відкриття дверей
  • 180°
Ресурс відкриттів
  • Полмиллиона циклов
Регулювання
  • Швидкість дохлопу
  • Швидкість закривання
Додаткові характеристики
  • Регулировка скорости закрывания и открывания дверей, а так же остановка дохлопа гидравликой. Температурный режим от -30°С до + 40°С
Матеріал
  • Сталь

Отзывы

Написать отзыв

Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги

Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги

Дверний доводчик ECO-Schulte TS-10D EN 2-4, Коричневий RAL8014, без тяги Тяга у вартість не включено. За вашим бажанням довкомплектуємо доводчик тягою на ваш вибір: Стандартної тягою Тягою з фіксацією.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.