Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева

p310892598

Новый товар

Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева Петлі віконні та дверні. Віконні петлі бувають регульовані та нерегульовані.

Подробнее

293 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева

Петлі віконні та дверні. Віконні петлі бувають регульовані та нерегульовані. Принцип встановлення або демонтажу таких петель є досить простим. Для вікон застосовують розмір петлі 75 мм, а для дверей 100 мм. Петлі для ПВХ дверей необхідні для кріплення дверного полотна до коробки та її вільного ходу при відкриванні та закриванні. За способом установки розрізняють дверні петлі для ПВХ: - накладні (допускають регулювання у трьох площинах без зняття дверей), - крутні (допускають регулювання у трьох площинах без зняття дверей), - Прикладні (регулювання проводиться з установкою додаткових прокладок). Вибираючи петлі для ПВХ дверей, необхідно враховувати наступні параметри: - ширина профілю (широкий/вузький, для вузьких профілів використовуються петлі шириною до 90мм, для широких – шириною до 110 мм) - вагове навантаження на петлю (залежить від ширини профілю: на вузький використовується петля до 80, на широку – до 160 кг), - наплавлення профілю (найпоширеніший варіант використання діапазону петель - 16-19мм), - система кріплення (відрізняється у кожної марки, тому для встановлення петлі використовується спеціальний шаблон), - сторона відчинення дверей (ліва/права), - регулювання петель (найчастіше петля має 3 регулювання - вертикаль, горизонталь, притиск). Також варто звернути увагу на матеріал виготовлення петель. Як правило, при виробництві однієї петлі використовується кілька видів матеріалу: - алюміній або цинковий сплав для корпусу - нержавіюча сталь або метал металів для штифтів - метал чорних металів для вкладиша - тефлон або пластик для дистанційної втулки - оцинкована або нержавіюча сталь для кріпильних елементів.

Характеристики Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева Висота петлі
  • 93 мм
Ширина петлі
  • 115 мм

Отзывы

Написать отзыв

Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева

Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева

Петля дверна Akpen ZM-018 алюміній 110 кг коричнева Петлі віконні та дверні. Віконні петлі бувають регульовані та нерегульовані.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.