Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній

p361863708

Новый товар

Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла (аналог Elefant) (колір білий RAL 9016). Петля застосовуються для установки на металопластикові вхідні двері з ПВХ профілю.

Подробнее

201 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюмінійПетля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла (аналог Elefant) (колір білий RAL 9016).

Петля застосовуються для установки на металопластикові вхідні двері з ПВХ профілю. Допускається регулювання дверного полотна в трьох площинах. По висоті - 5 мм, по горизонталі - 5 мм., і по притиску - 0,5 мм. До переваг дверних петель даного виробника слід віднести відмінне поєднання якості і невисокої ціни.

Компанія Akpen Plastik загальновідома на європейському та пострадянському ринку випуском надійної фурнітури та аксесуарів для дверей із ПВХ і алюмінієвого профілю. У виробництві петлевий групи вона є безумовним лідером серед турецьких виробників у своєму сегменті і на сьогоднішній день пропонує українському ринку дверних конструкцій продукцію з найкращим поєднанням ціни і якості.

Багато виробники пластикових дверей випробували на своєму виробництві петлі різних відомих торгових марок Німеччини, Туреччини, Італії, Китаю, Польщі та ін. і можуть впевнено сказати, що дверні петлі AKSIS гарантують замовнику 100% надійність і довговічність роботи дверей. Функціональність, дизайн, ціна, і крім того, зручність і швидкість монтажу є потужним перевагою на користь петель AKSIS.

Конструктори заводу знають, що одним з найважливіших елементів дверей дверні петлі, адже саме від них залежить комфорт і якість при відкриванні стулки протягом усього терміну експлуатації. Тому для виробництва петель AKSIS використовується виключно високоякісні матеріали та обладнання. Завдяки основі з високоміцного сплаву ЦАМ (Zn, Al, Cu), петлі AKSIS забезпечать ідеальне функціонування і надійність ваших дверей протягом довгого строку експлуатації (виробнича лабораторія дає свій висновок на 45 000 циклів відкриття дверей).

Дверні петлі AKSIS ® - основні переваги


• Регулювання в шести напрямках без ослаблення кріпильних гвинтів.
• Наявність протизламних зачепів повністю виключає можливість зняття дверей.
• Корпус петлі виготовляється з високоміцного сплаву ЦАМ.
• Витримують навантаження до 120 кг (при правильному монтажі і виборі профілю).
• Осьові склянки виготовлені з долгоизнашиваемого фторопласту.
• На протязі всього терміну експлуатації не потребують обслуговування.
• Високоточна обробка і гальваніка всіх рухомих елементів.

Дверні петлі AKSIS ® - загальні характеристики

• Підходять для всіх типів ПВХ профілів.
• Привабливий дизайн.
• Плавне вертикальне та горизонтальне при зачинених дверей.
• Зручність і простота установки петель завдяки використанню універсальних шаблонів.
• Повністю універсальні: дверні петлі AKSIS встановлюються на двері з відкриванням усередину і назовні (у т. ч. праве / ліве відкривання).
• Високоміцне покриття електростатичної полімерною фарбою забезпечує стійкість перед впливом зовнішнього середовища, вигорянням та механічних пошкоджень.
• Наявність в асортименті коричневих петель для ламінованих профілів.
• Регулювальні доступи БЕЗ ОСЛАБЛЕННЯ кріпильних гвинтів: по горизонталі: +/- 2.0 мм, по вертикалі: + 5.0 мм
• Комплектуються регулювальними підкладками.
• Посилення кріплення петлі сталевими штифтами.

Варто ще раз звернути увагу на фарбування петель. На відміну від петель із звичайним покриттям, петлі з полімерної фарбуванням більш стійкі до механічних впливів і не змінюють свого кольору під впливом різних речовин. При цьому, порошкове фарбування вважається ідеальним матеріалом для фарбування дверної фурнітури. Вона має відмінні антикорозійні властивості і може забезпечити максимальний термін експлуатації, протягом якого петля не змінить свій колір і початковий глянсовий блиск.

Дверні петлі AKSIS ідеально підходять для установки на металопластикові двері в приміщеннях з високою прохідністю. За рахунок міцного корпусу, потужних саморізів і сталевих штифтів-направляють, Ви зможете гарантувати замовникові відсутність провисання дверей і відсутність необхідності регулювання.

При використанні дверних петель AKSIS ви зможете бути впевнені в якості, надійності та довговічності Ваших дверей!

Характеристики Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній Сторона відкриття
  • Універсальна
Тип петлі
  • Накладна роз'ємна
Колір
  • Білий
Висота петлі
  • 93 мм
Ширина петлі
  • 105 мм
Матеріал
  • Алюміній
Країна-виробник товару
  • Туреччина
Країна реєстрації бренду
  • Туреччина

Отзывы

Написать отзыв

Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній

Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній

Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла аналог Elefant ZM018 алюміній Петля для металопластикових дверей Aksis 3D 120 кг біла (аналог Elefant) (колір білий RAL 9016). Петля застосовуються для установки на металопластикові вхідні двері з ПВХ профілю.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.