Засувка балконна Магнітна 13 мм

p310892653

Новый товар

Засувка балконна Магнітна 13 мм Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції.

Подробнее

90 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Засувка балконна Магнітна 13 мм

Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції. Профільні двері передусім поділяються відповідно до використовуваного матеріалу профілю: - алюміній (ALU) (ширина фурнітурного паза 23 мм) - металопластик (PVC) (ширина фурнітурного паза 16 мм) Далі йде градація по допустимій глибині посадки, як правило виділяють 4 основних розміри : 20, 25, 30 та 35 мм. Це так званий Backset – глибина посадки ручки щодо торцевої планки замка. Backset буває різним незалежно від профілю. Так само розділяють однозапірні замки і багатозапірні (замки-рейки, з черри або п'ятьма точками замикання). Багатозапірні замки в основному застосовуються у дверях з PVC профілю Замки-рейки для вікон та дверей. Замки - рейки для металопластикових вікон - за конструкцією нагадує замок-рейку для вхідних металопластикових дверей, з відмінною особливістю - відсутність можливості замикання на ключ і відсутність клямки. Рейка-привід керується стандартною віконною ручкою, фіксуючих точок може бути 2-4 в залежності від довжини рейки. Замикання відбувається шляхом повороту ручки на 90 градусів. Багатозапірний замок на пластикові двері (ПВХ) є складною комбінацією з декількох замикаючих пристроїв. Багатозапірні захисні механізми (замки-рейки) для металопластикових дверей мають низку позитивних якостей. В першу чергу, це високий рівень зломостійкості і мінімальна схильність до механічних пошкоджень. Такі замки гарантують максимально щільне прилягання дверного полотна, що допомагає підвищити тепло- та звукоізоляцію приміщення. Багатозапірні замки розрізняються за такими ознаками: - Тип замикання (ригельний, фалевий), - тип додаткових замикаючих пристроїв (запірні цапфи, штирі, гаки та ін.), - спосіб закривання (з приводом від профільного циліндра, із приводом від ручки), - вид клацання (роликовий, фалевий). При виборі багатозапірних замків слід звернути увагу на такі характеристики як: - Розмір штульпа, - дорнмас (відстань від зовнішнього краю планки замка до осі ручки), - міжосьова відстань, - Розмір штифта ручки, - Вигляд додаткових замикаючих пристроїв.

Отзывы

Написать отзыв

Засувка балконна Магнітна 13 мм

Засувка балконна Магнітна 13 мм

Засувка балконна Магнітна 13 мм Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.