Накладка дверна Trodos 704 BK графіт

p310892293

Новый товар

Накладка дверна Trodos 704 BK графіт Дверні накладки та броненакладки. Накладки на двері – це спеціально створені елементи для декорування дверей.

Подробнее

201 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Накладка дверна Trodos 704 BK графіт

Дверні накладки та броненакладки. Накладки на двері – це спеціально створені елементи для декорування дверей. Незважаючи на те, що їм відведена допоміжна роль в оформленні приміщень, дизайнери та будівельники знають про великі «перетворювальні» можливості декоративних дверних накладок. Знають фахівці і про те, як з їх допомогою можна з звичайних стандартних дверей зробити справжній витвір мистецтва. Використовуючи накладки для дверей, ви оновите старі двері, додавши їй будь-який дизайн та фактуру. Броненалагодженням для замків вхідних дверей називають спеціально підготовлену металеву пластину, яка поміщається в область замку для підвищення якості протидії злому. Броненакладки призначені для захисту циліндрів або сувальдних замків від висвердлювання, вибивання, проникнення сторонніх предметів та просто несанкціонованого доступу. Обидва види броненакладок, як для циліндрів, так і для сувальдних замків, роблять із загартованої сталі у вигляді цільнолитої конструкції, і обидва вони з гідністю витримують свердління різними видами свердлів, не бояться болгарок, а просто механічна дія навіть не відчують. Броненакладки бувають декількох видів: врізні та накладні. Але все ж таки врізна броненакладка буде надійнішою. По-перше: вона утоплюється в полотно дверей, що вже ускладнює вплив на неї збоку. По-друге: вона стягується крізь усі двері сильнішими гвинтами. Але природно вона складніша в установці і потребує певних умінь у людини, яка її встановлює. Накладна броненакладка так само стягує крізь усі двері, але гвинти в цьому випадку найчастіше тонші у діаметрі, і на неї простіше впливати збоку. Але встановлюється вона куди простіше та швидше. Крім бронекладок, зараз на ринку представлені ручки на планці для вхідних дверей, які вже можуть захистити ваш замок від зовнішнього впливу, оскільки вже є броненакладкою. У порівнянні з самим замком або циліндром з високою секретністю, броненакладка коштує не дорого, але підвищує захист у кілька разів і про це ніколи не варто забувати, адже що може бути важливіше за безпеку себе і своїх близьких.

Отзывы

Написать отзыв

Накладка дверна Trodos 704 BK графіт

Накладка дверна Trodos 704 BK графіт

Накладка дверна Trodos 704 BK графіт Дверні накладки та броненакладки. Накладки на двері – це спеціально створені елементи для декорування дверей.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.