Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN

p251710131

Новый товар

Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN Характеристики Дверна ручка SYSTEM. Покриття : багатошарове гальванічне покриття.

Подробнее

2 228 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBNХарактеристики

Дверна ручка SYSTEM.

Покриття: багатошарове гальванічне покриття.

Колір: чорний матовий нікель

Термін служби не обмежений.

Матеріал - ZAMAK (цинк, алюміній, магній, мідь).

Призначено для установки на міжкімнатні та вхідні двері.

Концепція

Сенс слова «конкордія» укладає в собі – угода, світ, прихід до консенсусу. Це не просто слова, а які цінності набувають все більшого значення в історичному розвитку особистості, суспільства, держав і цілого світу. В давньоримській міфології це була богиня злагоди і покровителька шлюбу. І коли в державі припинявся розбрат зазвичай будували храм Конкордії.

Ми звичайно не в праві брати на себе роль «тих, хто здатен примирити всіх», але натомість можемо запропонувати Вам оптимальне рішення, за допомогою якого Ви зможете об'єднати дверне полотно з додатковими її аксесуарами.

Створіть фантастичний композиційний центр з допомогою нашої моделі CONCORDIA. Її повноцінний і гладкий дизайн створить мінімалістський центральний елемент на Вашому дверному полотні, який 100% буде поєднуватися з різними дизайнерськими рішеннями.

Відмінною рисою даної дверної ручки є чіткі геометричні форми і прямі лінії. Характерні кути розетки в поєднанні з тонкою ручкою гармонійно співіснують в загальній унікальній формі. Товсте підстава контрастує з більш витонченими елементами, створюючи домінуючий акцент на дверному полотні в цілому.

Наповнює простір колір - чорний матовий нікель, посилює свою присутність в інтер'єрі і об'єднує ансамбль дверних аксесуарів у вишукане, зв'язне ціле.

Модель CONCORDIA ідеально впишеться в обраний вами стиль інтер'єру. При її створенні нашими дизайнерами була врахована максимальна функціональність кожного квадратного міліметра. Так само варто відзначити, що при проектуванні її креслень явний акцент робився на ергономічності і комфортності в експлуатації.

Увага! Не використовувати для чищення вироби розчинники, абразивні чистячі, кислотні і лужні миючі засоби, а також спиртовмісні речовини – це може пошкодити поверхню виробу! Догляд за виробом полягає в протиранні його м'якою напіввологим тканиною.

Характеристики Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN Тип
  • Ручка на розетці
Застосування
  • Для встановлення в дерев'яні двері
  • Для встановлення в металеві двері
Сторона відкриття
  • Універсальна
Поворотник
  • Немає
Колір
  • Чорний
Кріплення
  • Саморізи, стяжки, гужени
Довжина ручки
  • 153 мм
Матеріал ручки
  • ЦАМ
Покриття
  • Багатошарове гальванічне покриття
Особливості
  • Для входной двери/для межкомнатной двери

Отзывы

Написать отзыв

Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN

Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN

Ручка SYSTEM CONCORDIA 177 RO11 BBN Характеристики Дверна ручка SYSTEM. Покриття : багатошарове гальванічне покриття.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.