Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото

p310892068

Новый товар

Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото Шпінгалети дверні. Шпінгалет дверний – це спеціальна засувка, яка служить для фіксації однієї зі стулок.

Подробнее

56 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото

Шпінгалети дверні. Шпінгалет дверний – це спеціальна засувка, яка служить для фіксації однієї зі стулок. Може монтуватись у верхній або нижній частині. Принцип дії фурнітури простий: при висуванні ригеля (штиря) і його введенні в планку у відповідь, двері закріплюються і не можуть бути відчинені. При верхньому розташуванні, планка у відповідь встановлюється в коробці, при нижньому - у порозі. Розрізняють два типи механізмів: шпингалет дверної накладної та врізної. Перший тип використовується для оснащення алюмінієвих дверей. Він не врізається у полотно, а кріпиться на ньому. Мають вироби стильне виконання, можуть мати чорний, білий або сріблястий відтінок. Завдяки стилізації шпингалет дверної накладної не виділяється із загальної конструкції, а акуратно її доповнює. На дерев'яні двері встановлюються шпингалети врізні дверні, які монтуються безпосередньо в дверне полотно. Можуть золотистий, бронзовий, латунний колір. Стильний торцевий шпингалет мінімально змінює зовнішній вигляд дверей і практично не видно під час відкриття стулки, на якій було зафіксовано. Зазвичай він використовується на двостулкових дерев'яних дверях або може бути врізаний у вузьку стулку полуторапольних дверей. Завдяки таким шпингалетам можливе встановлення замка або клямки в незафіксовану стулку дверей. Відповідна його частина - оцинкована або хромована сталева пластина з отвором для ригеля шпингалета, кріпиться до бруса коробки або верхнього бруса і підлоги. Вибираючи шпингалети торцеві дверні, важливо враховувати їх розміри, виходячи з параметрів дверей, що оснащуються, її висоти. Окремий вид – шпингалети для фурнітурних пазів. Вони монтуються в алюмінієві та ПВХ двері. За рахунок прихованого монтажу у фурнітурному пазу мають довгий термін служби, підвищену надійність і зносостійкість.

Характеристики Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото Матеріал
  • Сталь
Розмір
  • 140 мм
Колір
  • Золото

Отзывы

Написать отзыв

Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото

Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото

Шпингалет торцевий SD LX-140 мм золото Шпінгалети дверні. Шпінгалет дверний – це спеціальна засувка, яка служить для фіксації однієї зі стулок.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.