Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508)

p116508619

Новый товар

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508) Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L класу Extra High Security на ключовій платформі Intractive+ з техноло CLIQ®. Особливістю продукції із технологією CLIQ® являється потрійний рівень безпеки та гарантований захист від відмичок, підбору ключів та бампінгу.

Подробнее

21 704 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508)

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L класу Extra High Security на ключовій платформі Intractive+ з техноло CLIQ®.
Особливістю продукції із технологією CLIQ® являється потрійний рівень безпеки та гарантований захист від відмичок, підбору ключів та бампінгу.
Поєднує механічну частину на базі високосекретного циліндру MUL-T-LOCK® Interactive+ та електронну систему авторизації та контролю прав доступу за технологією CLIQ®.
Окрім високосекретного механічного кодом продукція із технологією CLIQ® має ще 2 рівні електронного контролю.
Основні переваги:
- Ідентифікація, обмін інформацією, перевірка авторизації між ключем та циліндром CLIQ® здійснюється за протоколом 3 DES (Triple DES), який гарантує надвисокий рівень безпеки обміну даними.
- Ультимативний захист ключа від клонування та несанкціонованого виготовлення. Кожний виготовлений ключ заноситися до спеціального реєстру та має свій унікальний номер в системі.
- Додаткові ключі виготовляють лише в Авторизованих точках продаж CLIQ® та при наявності паспорту циліндра.
- Можливість встановлювати годину доступу користувачам у приміщення. Права доступу ключів із технологією CLIQ® можна змінювати безкінечну кількість разів.
- В разі втрати ключа його достатня видалити із пам'яті циліндру із відповідним записом у системі навіть без механічного перекодування циліндрів.
- Можливість отримати аудит подій як із замку так і з ключа у разі необхідності. Це означає що власник циліндра зможе замовити послуги зі зчитування журналу подій у системі. Кожний контакт ключа із замком чи циліндром фіксуються у журналі, який зберігається окремо як у ключі, так і в циліндрах CLIQ® (Клік).
- Живлення знаходиться в голові ключа. Використовується стандартний елемент типу CR2032.
- Робочий діапазон температур: від -20°C до +70°C
- Матеріал: замок - загартована сталь, дужка-загартована сталь із вмістом бору.
- Висота дужки 25 мм. Діаметр дужки 12 мм.
- Висока стійкість до корозії.
- Обробка: чорна полімерна фарба.
- Поворот ключа на 60 для відмикання.
- Стійкий до висвердлювання.
- Захисний клапан запобігає потраплянню пилу. Дренажні відчини для запобігання замерзання.
- Захист від пилу та вологи: IP 55
УВАГА!!! КЛЮЧІ В КОМПЛЕКТ НЕ ВХОДЯТЬ
Кількість ключів комплектується індивідуально, відповідно до замовлення.

Характеристики Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508) Тип замка
  • Начіпний
Вид
  • Замок
Особливості
  • *INTERACTIVE+
Країна реєстрації бренду
  • Ізраїль

Отзывы

Написать отзыв

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508)

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508)

Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L (MTL7000012508) Замок висячий MUL-T-LOCK NE12L класу Extra High Security на ключовій платформі Intractive+ з техноло CLIQ®. Особливістю продукції із технологією CLIQ® являється потрійний рівень безпеки та гарантований захист від відмичок, підбору ключів та бампінгу.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.