Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм

p310892178

Новый товар

Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції.

Подробнее

455 грн

График работы: С 9:00 До 18:00

Выходной Суббота и Воскресенье

Внимание! Все товары представленные на сайт отправляются напрямую клиентам со склада в Кривом Роге, транспортными компаниями Новая Почта, Деливери, Интайм. Оплата товаров: полная предоплата на карту ПриватБанка, наложенный платеж, оплата товара при получении.

Описание

Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм

Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції. Профільні двері передусім поділяються відповідно до використовуваного матеріалу профілю: - алюміній (ALU) (ширина фурнітурного паза 23 мм) - металопластик (PVC) (ширина фурнітурного паза 16 мм) Далі йде градація по допустимій глибині посадки, як правило виділяють 4 основних розміри : 20, 25, 30 та 35 мм. Це так званий Backset – глибина посадки ручки щодо торцевої планки замка. Backset буває різним незалежно від профілю. Так само розділяють однозапірні замки і багатозапірні (замки-рейки, з черри або п'ятьма точками замикання). Багатозапірні замки в основному застосовуються у дверях із PVC профілю Замки-рейки для вікон та дверей. Замки - рейки для металопластикових вікон - за конструкцією нагадує замок-рейку для вхідних металопластикових дверей, з відмінною особливістю - відсутність можливості замикання на ключ і відсутність клямки. Рейка-привід керується стандартною віконною ручкою, фіксуючих точок може бути 2-4 в залежності від довжини рейки. Замикання відбувається шляхом повороту ручки на 90 градусів. Багатозапірний замок на пластикові двері (ПВХ) є складною комбінацією з декількох замикаючих пристроїв. Багатозапірні захисні механізми (замки-рейки) для металопластикових дверей мають низку позитивних якостей. В першу чергу, це високий рівень зломостійкості і мінімальна схильність до механічних пошкоджень. Такі замки гарантують максимально щільне прилягання дверного полотна, що допомагає підвищити тепло- та звукоізоляцію приміщення. Багатозапірні замки розрізняються за такими ознаками: - Тип замикання (ригельний, фальовий), - тип додаткових замикаючих пристроїв (запірні цапфи, штирі, гаки та ін.), - спосіб закривання (з приводом від профільного циліндра, із приводом від ручки), - вид клацання (роликовий, фалевий). При виборі багатозапірних замків слід звернути увагу на такі характеристики як: - Розмір штульпа, - дорнмас (відстань від зовнішнього краю планки замка до осі ручки), - міжосьова відстань, - Розмір штифта ручки, - Вигляд додаткових замикаючих пристроїв.

Характеристики Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм Тип замка
  • Урізний
Клас захисту замка
  • Другий (В)
Видалення ключового отвору (Backset)
  • 25 мм
Кріплення
  • Через торцеву планку
Вид
  • Замок
Кількість ригелів
  • 1
Тип ригеля
  • Прямокутний
Виліт ригелів
  • 20 мм
Наявність засувки
  • Є
Тип заскочки
  • Класична

Отзывы

Написать отзыв

Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм

Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм

Замок-рейка Vorne із ригелем 180 см 25*92 мм Дверні замки для профільних дверей (алюмінієвих та металопластикових). Під замками для профільних дверей розуміються замки, посадкове місце для яких обмежено профілем, що використовується в конструкції.

В этой категории 30 товар(а,ов):


Интернет-магазин Кривбасс-Замок отправит Вашу покупку во все города Украины. Доставка бесплатная и занимает минимальное время, обычно доставка в любой населенный пункт Украины занимает от двух до трех дней, но зависит от перевозчика. В нашем интернет-магазине доступны разные виды оплаты вашей покупки. Вы можете сделать перевод на счет в Приват24 или оплатить покупку в пункте выдачи Новой Почты в вашем ближайшем отделении города Украины. Покупайте различные виды замков на Нашем сайте, ведь мы предлагаем совершенно приемлемую цену за данный товар. Пусть Ваша покупка в нашем магазине будет служить вам долгие годы!

Администрация сайта не расценивает обращение каждого (ой) в приобретении велотехники и/или запасных частей в качестве исполнения публичного обязательства и оставляет за собой право отказать каждому (ой), кто обращается с заказом в случае отсутствия возможностей для удовлетворения потребностей покупателей.